Първото тайно любовно послание на Меган Маркъл към принц Хари е

...
Първото тайно любовно послание на Меган Маркъл към принц Хари е
Коментари Харесай

Първото тайно любовно послание на Меган Маркъл към принц Хари било в Instagram

Първото скрито любовно обръщение на Меган Маркъл към принц Хари е било в Instagram. След като получила страницата на принц Хари в Instagram от общ другар, Меган Маркъл му изпратила първото известие.

Меган се влюбила в „ красивите “ произведения на фотографа и последвала акаунта, който той водел под скришен псевдоним.

В биографичната си книга херцогът на Съсекс признава, че за първи път се е срещнал с Меган Маркъл в Instagram, което е много постоянно срещан метод членовете на английското кралско семейство да се срещнат с бъдещата си брачна половинка, пише Marca.

Той твърди, че до момента в който е преглеждал новинарската си емисия, е намерил профила на Меган, когато попаднал на нейна фотография с филтър с кучешки уши.

Приятелката на Хари Вайълет споделила фотографията, което го подтикнало да й изпрати неотложно известие, с цел да разбере самоличността на мистериозната жена на фотографията. „ Той беше седмият човек, който зададе същия въпрос “, дала отговор Вайълет.
 Меган Маркъл и принц Хари Меган Маркъл и принц Хари Снимка: Екранна снимка/VVS
След това приятелят му споделя, че Меган е актриса, която посещава Обединеното кралство, с цел да гледа шампионата в Уимбълдън. Когато тя попита дали има нещо срещу да показа потребителското си име в Instagram, той сподели „ да “.

На идващия ден Меган изпратила известие до бъдещия си брачен партньор: " Здравей! Хубави фотоси. "

В книгата Хари твърди, че множеството от неговите фотоси в Instagram по това време са направени по време на пътешестване в Африка, което му дало мотив за диалози, защото Меган също е била в района.

Някои от фотосите, включващи фрагменти от неговите старания за запазване на природата в Ботсвана, залези и екзотични животни, бяха употребявани в документалната поредност на кралската двойка.
 Меган Маркъл и принц Хари Меган Маркъл и принц Хари Снимка: Getty Images
По-специално, Меган Маркъл сподели по време на документалните филми, че една фотография на принц Хари, който се грижи за ранен носорог, наистина й е направила усещане. Тя призна, че вместо да чете публикации за сина си Чарлз III, прегледът на обществените му медии е най-хубавият метод за оценка на характера му.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР